Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Costner kazah filmben fog játszani?

2010.12.23. 17:04 koimbra 1 komment

A Playlist oldal interjút készített Akan Satayev kazah rendezővel, aki elárulta, hogy éppen most készít elő egy új filmet, amely történelmi dráma lesz és jelenleg Kevin Costnerrel tárgyalnak az egyik szereppel kapcsolatban. A történet a 18 században fog játszódni, azt mutatják be, hogy a kazah nép hogyan harcolt hősiesen a mongolokkal és a kazah állam állam miképp alakult meg. Arról nem ejtett szót, hogy Costner kit formálna meg, viszont az amerikai színésznek mindenképpen az országba kell utaznia, mivel teljes egészében Kazahsztánban rögzítik a jeleneteket.

Satayev nem titkolta, hogy nagy rajongója az amerikai filmeknek és sok ötletet merít a hollywoodi filmekből. Legutóbbi filmje ötlete is akkor fogalmazódott meg benne, miután megtekintette a Más világ (The Others) horror-thrillert.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr892534954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vrango 2010.12.23. 23:09:53

Szerintem Costner csak epizodista lesz, mert bizonyára Sacha Baron Coent hívták meg főszereplőnek:)
süti beállítások módosítása