Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Stan Lee csillagot kapott a Hollywoodi Hírességek Sétányán

2011.01.04. 14:45 koimbra 2 komment

Stan Lee, megannyi híres Marvel karakter kitalálója is kapott egy csillagot a Hollywoodi Hírességek Sétányán (a Walk of Fame-en) ma reggel, egy héttel a 88. szülinapja után. „Nagyon büszke vagyok arra, hogy az évekkel ezelőtt kitalált történeteim közül még néhányat még mindig olvasnak az emberek és remélhetőleg évezik is, csak úgy, mint azok, akik filmeket, sorozatokat vagy színpadi előadást készítenek belőlük.” - mondta Lee.

Lee jelenleg az NHL-lel karöltve dolgozik, éppen az van, hogy 30 új szuperhőst találjon ki, amelyek a liga hoki csapatának egyes tagjain alapulnának. Három karaktert neve máris kiderült. Az egyik a The Pengiun lesz, akinek könnyű, de mágneses ruhája van és kezével képes jégrakéták létrehozni, majd azokkal lövöldözni. A másik a The King névre hallgat, szuperereje és öngyógyító képessége van, képes erőteret létrehozni és olyan kardja van, ami földrengést tud előidézni. A harmadik a The Hurricane, akinek hatalma van az időjárás felett. Nem túl eredeti.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr852559989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2011.01.04. 14:50:17

Nem túl eredeti?!?!
Nem nagyon lehet már eredeti szuperhőst kitalálni, meg eredetet se, sztem...
illetve ez így nem igaz, de a tipikus, képességes, jelmezes hősből már majd minden verzió volt.

Turanga Leela 2011.01.04. 16:56:14

Épp ideje volt, hogy megkapja:)
süti beállítások módosítása