Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Micimackó posztere

2011.01.06. 20:58 koimbra 2 komment

Hódít a 3D, ám még akad Hollywoodnak olyan szeglete, ahol nem fontolgatják, hogy megtoldják még egy dimenzióval alkotásukat. A Disney berkein belül most még vagy nem merték vagy egyáltalán nem is akarták 3D-ben elkészíteni a Micimackó újabb kalandját. Hagyományos 2D-ben látható, a főcímdalt pedig Zooey Deschanel fogja énekelni. Az animációs filmet Stephen J. Anderson és Don Hall rendezte, előbbi a 2007-es A Robinson család titkát (Meet The Robinsons), utóbbi még nem kóstolt bele ebbe a tevékenységbe. Többek között A hercegnő és a béka (The Princess and The Frog) írója volt, a Csodacsibénél (Chicken Little) pedig az animációs részlegen ügyködött.

 

Címkék: micimackó poszter

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr982566070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

suo tempore 2011.01.06. 21:50:09

tőlem akár 4D is lehetne, vagy vízfesték

ezt a bárgyú-debil-depressziós szart nem nézném meg, ahogy az eddigiek is borzalmasak voltak

Fatal Error! System Halted! 2011.01.07. 08:51:57

@suo tempore: azért arra kiváncsi lennék, hogy neked milyen az ízlésed anim.filmek terén, ha - szerintem - a világ egy egyik legkedvesebb meséjét leszarozod.
süti beállítások módosítása