Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Fey lesz a főszereplője az Admission vígjátéknak

2011.01.11. 16:42 koimbra Szólj hozzá!

Tina Fey-jel tárgyalnak az Admission vígjáték főszerepével kapcsolatban, úgy hírlik, hogy a színésznő hamarosan alá is firkantja a szerződést. A történetben Fey egy egyetemi felvételiztetőt alakít, aki beleszeret egy tanulóba.

A rendezői poszton Paul Weitz tevékenykedhet. Az úriember a legutóbbi Beckúr poénkodást szállította, amely csalódást keltő eredményt produkált, előtte pedig a Rémségek cirkuszát készítette, amely megbukott, így a fejesek búcsút inthettek a franchise terveiknek. Karen Croner tollából származik a forgatókönyv, a hölgy eddig egy mozifilm szkriptjét írta, azt is még a 90-es évek második felében, az Életem szerelme (One True Thing) egy Oscar-jelölést hozott Meryl Streepnek.

Egyelőre nincs kitűzve a forgatás kezdete, de 2012-ben már a mozikban szeretnék tudni a filmet.

Címkék: miújság vígjátékhír admission

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr472576947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása