Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Megvalósulhat a régóta tervezett Ripley's Believe or Not film

2011.01.13. 11:29 koimbra 2 komment

Néhány évvel ezelőtt Tim Burton szemezett a Ripley's  Believe It Or Not projekttel, Jim Carrey pedig a főszerep után érdeklődött. Scott Alexander és Larry Karaszewski, az Ed Wood írói tették le az asztalra a forgatókönyvet, amelynek megvalósítása 175 millió dollárba került volna. A stúdió nem adta áldását a filmre, így mindenki ment a maga dolgára. Ám Eric Roth előrángatta a tervezetet a feledés homályából,  teljes egészében át fogja dolgozni a szkriptet. Carrey továbbra is kitart a film mellett, így ha végül csak elkezdődne a forgatás, akkor rá lehet számítani.

A történet Robert L. Ripleyt állítja a középpontba, aki létező személy volt, közel 200 országban fordult meg, élményeit, történeteit pedig újságcikkekben, majd képregényekben osztotta meg az emberekkel. Később Ripleyvel készült egy rövid életű tévésorozat is.

 

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr1002580805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

filmfreaks · http://filmfreaks.blog.hu 2011.01.13. 13:14:35

A Ripley féle hiszed vagy sem sorozatot Dean Cainnel magam is figyelemmel kísértem, mert érdekes volt látni a világ legelképesztőbb relikviáit. Szóval az alap megvan egy jó filmhez.

filmfreaks · http://filmfreaks.blog.hu 2011.01.13. 13:15:35

Látom rakoncátlankodik ez a Sucker Punch dátum.:)
süti beállítások módosítása