Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Ritter, Graynor és Geraghty az Audrey Hepburn's Neckben

2011.01.19. 17:00 koimbra Szólj hozzá!

Alan Brown 1996-ban adta ki az Audrey Hepburn's Neck regényét, de most lehetősége nyílt arra, hogy saját maga vigye vászonra könyvét. A történet egy fiatal japán férfiről szól, aki egy vékony amerikai nő megszállottjává válik, de ugyanakkor összejön egy meleg amerikai fickóval, akinek már előtte is rengeteg japánnal volt viszonya.

Krysten Ritter, Ari Graynor és Brian Geraghty szerződött le eddig a filmre. Geraghty lesz a meleg amerikai barát, Ritter pedig Lucy, a zeneszerző szerepét kapta, Graynor lesz a főszereplő angol tanára.

Browntól nem áll messze a meleg téma, nemrég fejezte be Private Romeo filmjét, ami a Rómeó és Júliia klasszikust veszi alapul, de némileg eltér attól. Ennek történései egy katonai iskolában játszódnak, ahol két férfi egymásba szeret.

Címkék: miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr882595446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása