Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Szinbád a Marson

2011.01.21. 13:00 koimbra 5 komment

A Morningside Entertainment beszerezte a Sinbad: Rogue of Mars képregény megfilmesítési jogait és lóhalálában hoznák össze a produkciót, ugyanis már 2012-ben a mozikban akarják tudni a filmet. Paul J. Salamoffnak nem sok idő áll rendelkezésére, hogy leszállítsa a forgatókönyvet. Legutóbb a bátor tengerész animációs formában jelent meg a Szindbád - A hét tenger legendája (Sinbad: Legend of the Seven Seas) DreamWorks alkotásban, ám a mű csúnyán megbukott.

Az ME volt a producere Ray Harryhausen Szinbád trilógiájának, amelynek az utolsó része 1977-ben került bemutatásra. A stúdió azt reméli, hogy egy újabb trilógia nyitó filmje lesz a 2012-es alkotás.

Ezúttal nem a Földön fognak zajlani a történések, hanem a Marson. Korábban már volt egy olyan ötlet, amelyben Szinbád és csapata a vörös bolygóra kerül, ahol szörnyeken és egyéb bestiákon kell keresztülverekedniük magukat, hogy kiszabadítsák a dzsinn bebörtönzött embereit. Ez azonban nem valósult meg, elképzelhető, hogy egyes elemeket ebből is átemelnek az alkotók.

Címkék: miújság képregényből film scifihír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr362602298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Chelloveck · http://chelloveck.sfblogs.net 2011.01.21. 16:21:47

Korábban volt már egy olyan ötlet? Korábban, a harmadik Szindbád után pont Harryhausen és Charles H. Schneer (ma két éve, hogy meghalt) dédelgette az ötletet, Beverley Cross, a Titánok harca forgatókönyvírója foglalkozott volna a sztorival. Érdekes többletinfó, hogy Chris Foss (!) meg is tervezett papíron néhány űrhajót. De fasza lett volna, ha összejön!
Két évet szamukláltak rajta, közben a mozis sci-fi átment véresbe, úgyhogy elvetették az ötletet.
Morningside??? A Morningside-ot pont hogy Schneer alapította ötvenhatban; jókor jut eszükbe ez is!

Chelloveck · http://chelloveck.sfblogs.net 2011.01.21. 16:25:51

Trükkökről mit tudunk? Dynamation vagy CGI? Mert pl. a Sinbad: The Fifth Voyage külsős forgatása már készen van, Ron Cole és csapata éppen e pillanatban is dolgozik a bábanimáción, most akkor ezt a nyitó filmes infót sem teljesen értem...

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2011.01.21. 20:22:58

Nem tudom, hogy milyen trükkökkel fog készülni. Amelyiket gyorsabban össze lehet hozni.

Chelloveck · http://chelloveck.sfblogs.net 2011.01.21. 20:44:39

Akkor javaslom nekik a men-in-suitot, hahaha! :D Ha Cole-ékat meg akarják előzni, más lehetőség nem nagyon van :D

Chelloveck · http://chelloveck.sfblogs.net 2011.01.21. 21:01:17

(Most olvasom az eredeti cikkben, hogy a producer Barry Schneer, Charles H. Schneer unokaöccse, úgyhogy most már totálisan nem értek semmit sem.)
süti beállítások módosítása