Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Bon Jovi a New Year's Eve-ben.

2011.01.25. 11:24 koimbra 3 komment

Sok ismert arcot sikerült megnyerni a Valentin nap (Valentine's Day) romantikus filmhez, a stúdió a folytatás esetében viszont még erre is rátesz egy lapáttal. Úgy tűnik, hogy mindenkit megkörnyékeztek az Álomgyárban, eddig a következő színészeket sikerült megnyerni a New Year's Eve-re: Robert De Niro, Ashton Kutcher, Jessica Biel, Halle Berry, Zac Efron, Sarah Jessica Parker, Michelle Pfeiffer, Hilary Swank, Sienna Miller, Lea Michele, Sofia Vergara, Till Schweiger.

All-Star csapat. De még mindig nem teljes a lista, ugyanis a Warner leszerződtette Bon Jovi-t is, aki majd Berry ex-barátját fogja játszani és ugyanazon a szilveszteri bulin fognak összefutni. Seth Meyers dettó aláírt a filmre, ő Biel férjét formálja meg. A produkciót Amerikában December 9-én mutatják be, ami nem Szilveszter napja, de bizonyára ki akarják használni, hogy a téli szünetben megszedhesse magát a film.

Címkék: miújság sequel new years eve

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr682611926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2011.01.26. 10:19:47

@COLT: Ugyanarra lehet számítani, mint a Valetin nap esetében:)

COLT 2011.02.09. 16:07:36

@koimbra: Hát akkor az felemás lesz, pedig Bon Jovi tudna színészkedni, pl. a rekviem egy álomért, vagy nem is tudom milyen címen fut itthon, azthiszem a jövő kezdete, rajzóra keretén belül láttam és nagyon megfogott, ajánlom neked is, pláne eredeti angol nyelven:D:)
süti beállítások módosítása