Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Woo lesz a producere A bérgyilkos remake-nek

2011.02.01. 12:49 koimbra Szólj hozzá!

Feldolgozzák John Woo 1989-ben bemutatott akciófilm klasszikusát, A bérgyilkost (The Killer). Bejelentették, hogy angolul forgatják le a remake-et és 3D-ben zajlik majd akció. A rendezői teendőket John H. Lee, a Oneday direktora látja el és maga Woo producerként fog részt venni a filmben. A főszerepre Jung Woo Wung szerződött le, a színészt a Reign of Assassins és a The Good, the Bad and the Weird filmekben láthattuk.

A történet egy profi ázsiai bérgyilkosról szó, aki egyszer véletlenül megsebesít egy szépséges énekesnőt, aki megvakul. Lelkiismerete úgy diktálja, hogy támogatnia kell a lányt, ezért anyagilag segíti a szemműtétjét.

"Az összes filmem kedves számomra, de A bérgyilkos az egyik nagy kedvencem. Nagy örömmel vágunk bele az angol nyelvű feldolgozásba és annak tudatában, hogy John H. Lee értő kezeibe került a produkció, aki minden filmjében bemutatja, hogy milyen különleges vizuális látásmóddal és milyen kifejező érzelmekkel közelíti meg a témát." - örömködött  John Woo

Címkék: remake miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr52630402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása