Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Rodriguez Nike rövidfilmjének az ütős előzetese

2011.02.03. 11:57 koimbra 2 komment

Robert Rodriguez eléggé elfoglalt a Kémkölykök negyedik részével, ám arra szorított időt, hogy lezavarjon egy Nike rövidfilmet, amelyben a Los Angeles Lakers sztárja, Kobe Bryant brillírozhat. A művet február 19-től lehet megtekinteni, két előzetes látott napvilágot ezzel kapcsolatban. Nem meglepő, hogy Danny Trejo is felbukkan és Bruce Willist is láthatjuk néhány pillanatra. Történet is van, nem csak ész nélkül kosarazgatnak: Kanye West játssza a gonoszt, aki meg akarja kaparintani Bryant cipőjét. Vajon sikerül neki?

Posztere is van, Willis milyen szépen pörgeti a lasztit

 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr152635541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2011.02.03. 22:22:45

Hatalmas lesz, Danny Trejo üt a plakáton a szétszakadó kosárlabdával :P Am egy kicsit a Star Wars-os adidas reklám jutott az eszembe, remélem ez is lesz hasonló minőségű (amit nem kétlek): www.youtube.com/watch?v=3Zd_khk6zXo
süti beállítások módosítása