Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Segel beépített zsaru lesz a 80-as években

2011.02.04. 13:18 koimbra 1 komment

Jason Segelt nyerték meg az Undercover Cop akció-vígjátékához, amely igaz történeten alapszik. A DreamWorks szárnyai alatt formálódó film ötletét Garrett Basch, a Film Rites produkciós cég vezetője szállította le és forgatókönyvírót is kerítettek már Jason Micallef személyében, aki a Butter szkriptjét is leszállította. Eddig ez volt az egyetlen, amihez köze volt az Álomgyárban.

Segel egy new yersey-i beépített zsarut fog megformálni, aki hosszú hajjal és bőrkabátban fog feszíteni a filmben. Fel kell venni a 80-as évek bűnözőinek a kinézetét, hiszen abban a korszakban fog játszódni az alkotás. Steven Zaillian producerként egyengeti a tervezet útját, bizonyára hamarosan találnak rendezőt is.


Címkék: igaz történet miújság vígjátékhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr382638482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

COLT 2011.02.12. 19:51:57

Még akár jó is lehet(ne)
süti beállítások módosítása