Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Boyle rendezhet filmet Beaufoy következő forgatókönyvéből

2011.02.06. 17:59 koimbra 1 komment

Danny Boyle egy időre hátat fordít a mozinak, ugyanis idén Mary Shelley klasszikus regényét, a Frankensteint viszi a színpadra és a 2012-es Olimpia nyitó ceremóniáját is meg kell terveznie. Ezt követően elkezdhet gondolkodni a 28 nappal később (28 Days Later) harmadik részén, ám Simon Beaufoy elárulta, hogy reményei szerint a rendezőnek tetszeni fog következő forgatókönyve és ő fogja megrendezni. Hozzátette, hogy Chris Colson, a 127 óra (127 Hours) és a Gettó milliomos (Slumdog Millionaire) producere szintén benne lesz a projektben.

Beaufoy Toby Barlow regényének az adaptációján dolgozik és Los Angeles bandák uralta körzeteire koncentrál, ahol sok a lövöldözés és a történetben többen képesek átalakulni farkasemberré. Bizony, ez egy farkasemberes sztori lesz, amely a gettóban játszódik. Az író a los angeles-i rendőrséggel karöltve járja az utcákat, hogy közelebbi képet kapjon arról, hogy miképp néznek ki a keményebb területek és hogy miféle emberek élnek arrafelé. A film címe Sharp Teeth lesz.

Címkék: miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr42642136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nightrain · http://skypesuli.hu 2011.02.06. 23:43:43

Kiváncsian várom, a Gettómilliomos marha jó volt
süti beállítások módosítása