Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Lost Bladesman előzetes

2011.02.06. 17:59 koimbra 1 komment

Donnie Yen idén a Lost Bladesman filmben lesz látható, amelyet Felix Chong és Alan Mak vetett papírra és a rendezést is magukra vállalták. Chong írta többek között a Szigorúan piszkos ügyeket, 2010-ben pedig a Fei saa fung chung chun akciófilmet dirigálta. Mak pedig a  a Szigorúan piszkos ügyek trilógiát rendezte, legutóbb 2009-ben készített filmet Qie ting feng yun címmel.

A történet az ősi Kínában játszódik, ahol éppen zűrzavaros időket élnek. Cao Cao tábornok egyesíteni szeretné az országot, ezért felkeres egy nagyszerű harcost, Guan Yun Changet (Yen), hogy segítségét kérje tervében. Azonban a férfi  a tábornok nagy ellenfelének, Liu Beinek az oldalán áll. Cao Cao ezért elrabolja a harcos szerelmét.



Címkék: trailer

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr222642412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_Rorschach_ 2011.02.06. 21:24:00

A három királyság korszaka, Cao Cao tábornok; gondolom egy másik nézőpontból leforgatott Red Cliff. Nembaj, az utóbbi időben egyre jobbak a kínai filmek. Várós!
süti beállítások módosítása