Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Redfordot akarják a Gold in the Snow-ba

2011.02.07. 17:06 koimbra 2 komment

Robert Redford utoljára 2007-ben volt látható a Gyávák és hősökben (Lions and Lambs), ám ismét a kamerák előtt fog játszani. A színész-rendező a Gold in the Snow kedvéért döntött így, amely Nicolas Vanier rendezésében fog készülni és a film a direktor 2004-es regényén fog alapulni.

Redford egy prémvadász fog alakítani, aki Alaszkában segít egy amerikainak aranyat keresni a zord vidék folyóiban. A forgatás kezdete odébb van, mert Vanier előbb befejezi a Loup című művét (ami szintén saját könyvéből készül) és megcsinálja a The Last Trapper dokumentumfilmet. Az elgondolás szerint a Gold in the Snow munkálatai egy évet fognak felölelni, mivel minden évszakban forgatniuk kell és 2014-ben kerülne a mozikba a film.

Vanier elmondása szerint azért választotta Redfordot a főszerepre, mert látta a Jeremiah Johnson 1972-es westernjét és mély nyomott hagyott benne.

Címkék: miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr802644747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása