Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Anderson rendezi a Concrete Island-et, főszereplő Bale lesz

2011.02.09. 11:38 koimbra 1 komment

Brad Anderson a Vanishing on 7th Street (előzetes itt) promótálása közben árulta, hogy JG Ballard regényéből, a Concrete Islandból fog filmet készíteni. Már forgatókönyv is van, Scott Kosar, A gépész (The Machinist) írója vetette papírra. Felkereste Christian Bale-t, aki rábólintott a főszerepre, akinek ismét fogynia kell pár kilót, de mint tudjuk ez számára nem akadály.

"A legjobban úgy lehetne körülírni,  mintha egy városi Robinson Crusoe történet lenne." - mondta Anderson a sztoriról. Egy fickó balesetet szenved kocsijával egy autópálya csomópontnál. Csúnyán megsérül, nem tud kijutni a személygépjárművéből és gyakorlatilag a hatalmas város forgalmas pontján kell életben maradni. 

Jól hangzik, már csak azt kellett volna hozzátennie, hogy miért nem tud kijutni a verdából, ha egyszer rengetegen fordulnak meg körülötte. Miért nem segítenek rajta?

 

Címkék: miújság könyvből film thrillerhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr812648856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vrango 2011.02.10. 08:59:58

A gépész tetszett, Bale király, de Ballard eme regényét nem ismerem - sajnos, tud ő állatni nagy marhaságot is produkálni (Karambol)...
De most még érdekel a projekt...:)
süti beállítások módosítása