Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Cassavetes egy miamii drogkereskedőről forgatna filmet

2011.02.15. 19:33 koimbra Szólj hozzá!

Nick Cassavetes valamiért híres bűnözőkről szeretne filmet forgatni. Egyrészt ott van a John Gotti projekt, amiben valószínűleg John Travolta játssza a maffiavezért, másrészt pedig Miami egyik fő drogkereskedőjéről, Rick Rossról (az úriember a képen) hozna össze egy produkciót. Az alkotás a 80-as években játszódna, ekkor került be a bizniszbe Ross, cracket árult az utcákon. Nem kellett sok idő, alaposan feltört, állítása szerint 100 kg cuccot is eladott egy nap. Kapcsolatban állt a kontrákkal, akik a nicaraguai kormány ellen harcoltak ebben az időben és ők látták el anyaggal. A kontrákat egyébiránt a Reagan adminisztráció támogatta.

"A testvérem zsoldos volt és Közép-Amerikában dolgozott, ahol a kontrákat képezte ki. Szóval ez a történet elég személyes nekem. Az a tény, hogy a saját politikusaink bűnrészesek lehettek egy egész nép eltiprásában mindenki számára személyessé teszi ezt a sztorit. " - mondta Cassavetes, hozzátette, hogy a forgatókönyv már kész és még ebben az évben szeretne hozzálátni, de minden attól függ, hogy sikerül-e összeszedni a szükséges pénzt. A főszerepre Leonardo DiCapriot vagy Mark Wahlberget akarja, már találkozott is velük, de egyelőre még egyikük sem írt alá.

Címkék: igaz történet miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr972663677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása