Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Lautner lesz a főszereplő Bay következő filmjében

2011.02.17. 10:54 koimbra 3 komment

Az Alkonyat három főszereplője közül sokan úgy vélik, hogy Taylor Lautner lesz a nagyobb sztár. Robert Pattinson és Kristen Stewart inkább a kisebb költségvetésű drámákat részesíti előnyben, amelyeket alig néz meg valaki, míg Lautner inkább a fantasy-akciófilmek felé lépdelt el. Idén az Abducationban lövöldözhet és a főszereplője lesz az Incarceron fantasy-nek és a Stretch Armstrong figura alapján készülő alkotásban is ő fog állni a középpontjában.

Michael Bay szerint is tökéletesen megfelel arra, hogy leszerződtesse a következő rendezésére. A címet és a történetet egyelőre még nem tudni, viszont annyi ismeretes, hogy a Mr és Mrs. Smith és a Wanted keverékeként írták körül a projektet. A forgatókönyvet Jason Hall, a Spread írója vetette papírra. 2012-ben indulna a forgatás.

Címkék: miújság akcióhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr192667394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

countrypecos 2011.02.17. 12:06:34

Tavaly már több pénzt is keresett a másik két Twilight sztárnál, ha jól emlékszem. Én csak örülök, ha jó filmeket csinál. :)

Spawn85 2011.02.17. 12:58:28

Az az igazság, hogy én még mindig nem tudom, hogy milyen színész is ez a Lautner gyerek igazából, mert a "Twilight"-on kívül gyakorlatilag semmiben sem láttam.
süti beállítások módosítása