Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Sheen benne lenne A nagy csapat folytatásában

2011.02.22. 10:55 koimbra 4 komment

Charlie Sheen mozis karrierje úgy-ahogy leáldozott, a színész a tévé felé vette az irányt és belenyúlt a tutiba. A Két pasi meg egy kicsi (Two and Half Men) sorozat nagy nézettségnek örvend, Sheen azonban veszélyezteti betonbiztosnak hitt helyét a szériában. Köszönheti ezt annak, hogy eléggé vadul bulizgat mostanában, némi kábszer és pornósok társaságában. Ezért csatorna megkurtította a jelenlegi évadot, így néhány epizóddal kevesebb rész fog elkészülni. Sheen talán  úgy gondolhatja, hogy a kiesett összeget A nagy csapat folytatásával pótolhatja. Régóta beszélnek már arról, hogy el fog készülni A nagy csapat újabb része, ám eddig nem sok történt a projekt környékén. Azzal, hogy a színész eléggé érdeklődik a sequel iránt talán meggyorsíthatja az előkészületeket.

Sheen a TMZ-nek árulta, hogy A nagy csapat 3 teljesen figyelmen kívül fogja hagyni az 1998-as Major League: Back to the Minors-t, ami elvileg a franchise harmadik felvonása lett volna. Szerint ezt a részt úgy ahogy van el kellene felejteni.

Tavaly David S. Ward, az első két felvonás rendezője azt mondta, hogy a következő film 20 évvel később játszódna, amiben Vadóc Vaughn (Sheen) már úgymond nyugdíjas, de aktivizálja magát egy 19 éves játékos kedvéért. Hozzátette, ha a produkció sikeres lesz, akkor további filmek várhatóak.

Címkék: miújság sequel

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr22679149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

countrypecos 2011.02.22. 11:00:17

Már meg sem vagyok lepve. Persze, hogy folytatás...

filmfreak paul · http://filmfreaks.blog.hu 2011.02.22. 12:00:31

Az idei év nagy találmányai: folytatás és remake. Ettől függetlenül ebből kisülhet még némi jó, mint a Scary Movie 4-ben.:) Bár ot Sheen csak viagrázott és kurvázott, de azt is mókásan.

Droid 2011.02.22. 13:01:32

"eléggé vadul bulizgat mostanában" :D:D:D
2 millió részenként - emellett konstans prostizik, drogozik meg iszik :D

Aranyéletet él.

Kurva nagy arc ez az ember.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2011.02.22. 13:13:37

@Droid: Nem biztos, hogy aranynak hívnám, de hogy nem színészkedik a 2 pasi meg 1 kicsiben, csak magát adja az biztos. ;)
süti beállítások módosítása