Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Biel és Thurman a Playing the Fieldben

2011.02.23. 11:47 koimbra Szólj hozzá!

Újabb amerikai focis film a láthatáron, ezúttal nem a dráma, hanem a vígjáték kerül a középpontba. A lasztival Gerard Butler zsonglőrködhet, mellette pedig Uma Thurman és Jessica Biel domboríthat.

Butler zűrös múltú fickót játszik a Playing the Fieldben, akitől elvált a neje és a fia sem néz fel rá. A férfi szeretné helyrehozni a kapcsolatát fiával, bánja, hogy nem fordított rá elég időt és hogy nem szentelt neki teljes figyelmét. Minél többet szeretne vele lenni, ezért bevállalja, hogy a srác focicsapatának az edzője lesz. Azonban a hely anyukák felfigyelnek a jó kiállású apukára.

Biel Butler ex-neje lesz, Thurman az egyik nőt játssza, aki szemet vet Butlerre. Gabriele Muccino, a Hét élet (Seven Pounds) rendezheti a filmet. A forgatás hamarosan kezdetét veszi, ezt követően Muccino az Adaline-hez lát hozzá. Tehát ha Will Smith ismét drámázni akarna, akkor más rendezőt kell keresnie.

Címkék: miújság vígjátékhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr302683261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása