Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Burton és a Notre Dame-i toronyőr?

2011.03.01. 10:23 koimbra 1 komment

Hófehérke történetéből három projekt is be van tervezve Hollywoodban és Victor Hugo klasszikus regénye is népszerű lett az Álomgyárban. A Notre Dame-i toronyőrből pedig immáron két film is lesz. Az egyik Lorenzo di Bonaventura közreműködésével készül el és a cselekményt felturbózzák, egy akciósított változatot képzelnek el az alkotók.

A másik verziót valószínűleg Tim Burton fogja rendezni, de még megvárja, hogy kezébe vehesse a forgatókönyvet és csak azután dönt. Az biztos, hogy Burton következő filmje a Dark Shadows lesz. A szkriptet Kieran és Michele Mulroney, a Sherlock Holmes folytatásának  írói fogják leszállítani. Josh Brolin lesz a producer és a főszerepet is elvállalta. A színész sem unatkozik, amíg arra vár, hogy körvonalazódjon a produkció, hamarosan a Cogan's Trade forgatásán lesz jelenése.

Címkék: miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr772700609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2011.03.01. 13:02:41

A Tim Burtonosben fogadjunk, hogy Johnny Depp lesz Quasimodo. Különben meg se nézem! (bár lehet, h így se..) Brolin nyilván a miniszter lesz, vagy a kapitány.
süti beállítások módosítása