Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Leo és Eisenberg a Predisposed vígjátékban

2011.03.01. 10:55 koimbra Szólj hozzá!

Az Oscar-jelölt Jesse Eisenberg, az Oscar nyertes Melissa Leo és Tracy Morgan leszerződött a Predisposed vígjátékra. A történet egy kábszerfüggő anyáról és a főiskolára járó fiáról szól. A nő úgy dönt, hogy bevállalja a rehabot. Ám nincs megfelelő egészségügyi biztosítása, így csak úgy veszik fel, ha teljesen kábán esik be az ajtón. A dolgot nehezíteni, hogy a dílerével nincs valami jóban, így tőle nehéz kicsikarni az anyagot.

Az anyukát Leo, a fiát Eisenberg játssza, Morgan a díler lesz. A forgatókönyvet a Phiadelphia írója, Ron Nyswaner vetette papírra Philip Dorlinggal, előbbi a rendezői székbe is beleült. Nyswaner egy filmet dirigált még 1988-ban, a Pimaszság hercege (The Prince of Pennsylvania) után nem igazán fordult meg a kamera mögött, de idén a She's the Best Thing in It dokumentumfilm kedvéért ezt is bevállalta.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr882700686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása