Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Gábor Zsazsa azt akarja, hogy Nicole Kidman játssza el őt

2011.03.02. 20:53 koimbra 3 komment

Film készül Gábor Zsazsáról. A magyar származású 94 éves színésznő azt szeretné, ha a produkcióban Nicole Kidman formálná meg őt. A hírt Frederic Von Anhalt herceg, az idős színésznő férje tette közzé.

"Azt akarja, hogy beszéljek erről Nicole Kidmannel... Nicole szerepelt az új Moulin Rouge-ban, Zsazsa pedig egy régebbi verzióban. Mindig azt mondogatja: 'Nicole csodálatos volt a filmben, neki kellene eljátszani engem.'" - mondta Von Anhalt az E!Online-nak.

Gábor Zsazsa 1917-ben született Budapesten. Nevét Fedák Sári színésznő neve után kapta, akit szintén Zsazsának hívtak. 1936-ban elnyerte a Miss Hungary címet, 1941-ben költözött Hollywoodba, ahol a hírnév rátalált. Nem igazán élt nyugis életet, a botrányai, romantikázásai és válásai révén elérte, hogy ne feledkezzenek el róla. Először a Lovely to Lookban volt látható a vásznakon, majd a We're Not Marriedben bukkant fel Ginger Rogers mellett. John Huston őt szerződtette a Moulin Rouge-ba. 1958-ban Orson Welles filmjében, A gonosz érintésében játszott. (A wikipédián többet is megtudhatsz róla)

 

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr892705487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2011.03.03. 12:32:04

:D arca mindig volt a vén spinkónak...

L'Angelus 2011.03.03. 16:06:26

Kirk Douglas és Gábor Zsazsa a két legidősebb hollywood-i színész, akinek a nevét ismerem. Csak akkor fogadom el a halálhírüket, ha az életkoruk már egy ideje megvolt háromjegyű szám!

suo tempore 2011.03.03. 17:47:57

nem is tudtam,h színésznő és hogy valaha fiatal is volt, aszittem szimplán csak egy vén r...
süti beállítások módosítása