Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Liman filmet készít Morris “Two-Gun” Cohenről

2011.03.21. 21:13 koimbra 2 komment

Doug Liman, a Bourne rejtély (The Bourne Identity) rendezője filmet készít Morris Abraham Cohen életéről. A Two Gun becenévre hallgató fickó harcolt az első világháborúban, majd lopott, csalt és hazudott. 1922-ben Kínába költözött, ahol nem csak egy nőbe, de az országba is beleszeretett.  Sun Yat-sen hadseregének a kiképző tisztjévé vált, bokszolni és lőni tanította az embereket. Ezt követően Sun személyi testőre lett és a 30-as években a japán erőkkel szemben is felvette a harcot.

Liman Kelet-Ázsiában akarja leforgatni a produkciót, többször is ellátogatott már erre a környékre, hogy felmérje a lehetséges helyeket, ahol leforgathatná a filmet. Mihelyst Matt Brown befejezi a forgatókönyv csiszolgatását Liman hozzálát a szereplőválogatáshoz is. A készítők szeretnék, ha a kínai producereket is meg tudnák nyerni a tervezethez.

Címkék: igaz történet miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr962760398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alex Mahone 2011.03.21. 21:36:15

Csak találjon hozzá valami karakteres főhőst.

Shyllard 2011.03.21. 22:19:27

Ígéretes :) Sztem Cage-nek odaadhatnák a szerepet, a Fegyvernepperben már bebizonyította, hogy illik rá az ilyesmi figura, meg amúgyis ráférne egy kis siker.
süti beállítások módosítása