Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Turteltaub visszakanyarodik a vígjátékokhoz

2011.03.22. 11:21 koimbra Szólj hozzá!

Az Universal szerezte meg Marc Klein forgatókönyvét. Az Unreasonable Doubt romantikus vígjátékot Jon Turteltaub fogja dirigálni, már csak főszereplőket kell felhajtani a projekthez. Klein eddig három szkriptet tett le az asztalra, a Szerelem a végzeten (Serendipity) után érkezett a Bor, mámor, Provance  (A Good Year), majd a Segédszerkesztőnő megosztaná (Suburban Girl), amely talán a legkisebb figyelmet kapta. Turteltaub egy ideje Jerry Bruckheimerrel karöltve dolgozik, A varázslótanonc (The Sorcerer's Apprentice) és A nemzet aranya filmek (National Treasure) előtt leginkább  vígjátékokat készített. Ezek közül talán a legismertebb az Aludj csak, én álmodom (While You Were Sleeping), ahol egyébként Klein volt az asszisztense.

Az Unreasonable Doubt két esküdtről szól, akik egy tárgyalás során egymásba szeretnek. Valaki szóljon John Cusacknak és Kate Beckinsale-nek.

Címkék: miújság vígjátékhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr272761685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása