Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Sony is elővette Houdini tervezetét

2011.03.24. 11:25 koimbra 2 komment

Az Álomgyárban két Harry Houdini projekt megvalósításán is dolgoznak, talán ezért kaparta elő a Sony a meg nem valósult tervek osztályáról a saját tervezetét. Ők még a 90-es években szerették volna megvalósítani a filmet, méghozzá Paul Verhoeven dirigálhatta volna az alkotást. Jelenleg Francis Lawrence-szel egyeztetnek, úgy tűnik, hogy a Legenda vagyok (I Am Legend) rendezője készítheti el a produkció.

A másik projekt a DreamWorks berkein belül formálódik. Ennek története a 20-as években játszódik, ahol a bűvész Sir Arthur Conan Doyle-lal közösen próbál felgöngyölíteni egy gyilkosságsorozatot.

A harmadik film William Kalush regénye alapján fog alapulni. A  The Secret Life of Houdini című könyvből egy akció-kalandfilmet szeretnének összehozni, az elképzelés az, hogy egy Indiana Jones - Sherlock Holmes-szerű ötvözet lesz. A forgatókönyvet Jeff Nathanson írta, ezt Noah Oppenheim dolgozza éppen át. Houdini nem csak szemfényvesztő lesz a filmben, hanem brit kém, akit arra kértek, hogy férkőzzön be II. Miklós cár belső köreibe és legyen az orosz uralkodó tanácsadója.

Címkék: houdini miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr532767571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

filmfreak paul · http://filmfreaks.blog.hu 2011.03.24. 18:22:31

Naná, ma van a magyar származású illuzionista születésnapja. Jó az időzítés.:)

mr.roper 2011.03.25. 04:48:06

Houdini-val csak kifejezetten egy old school misztikus kalandfilmet lehet sz.tem elképzelni, ahogy itt olvasom pont ilyenekben gondolkodnak a producerek is, ez jó ómen..-)) kb. olyan képi világgal megtámogatva mint a The Prestige esetében...ami nagyjából egy nem hivatalos Houdini film is lehetett volna asszem:-))
süti beállítások módosítása