Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Will Gluck készítheti a Sex on the Moont

2011.03.24. 11:03 koimbra Szólj hozzá!

Ben Mezrich regénye alapján készült a Facebook-film, A közösségi háló (The Social Network), amely nem csak sikeres lett, de több díjátadón is megfordult. Szintén szépen termelt a 21- Las Vegas ostroma (21).  Ezek után szinte természetes, hogy Mezrich meg nem jelent regényének, a Sex on the Moonnak a megfilmesítési jogai elkeltek.

A regény valós, megtörtént eseten alapszik. 2004-ben játszódik a cselekmény, amikor a NASA egyik tudósa úgy döntött, hogy ellopja a Holdról származó köveket és eladja az interneten. A célja az volt, hogy lenyűgözze a barátnőjét.

A mozis verziót Will Gluck fogja dirigálni, aki rendezőként a Pomponsrácokkal (Fired Up) mutatkozott be, majd a Könnyű nőcskét (Easy A) vezényelte le, amit a nézők nagy többsége kedvelt.

Címkék: miújság könyvből film sex on the moon

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr562767502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása