Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Kész a Xerxes forgatókönyve

2011.03.25. 13:57 koimbra 4 komment

El fog készülni a 300 folytatása, de még nem tudni, hogy mikor. Frank Miller megírta a képregény folytatását, Zack Snyder pedig a forgatókönyvön munkálkodott. Ám Snydert több hónapig le fogja kötni Superman, így lehetséges, hogy más vezényli le helyette a Xerxes címre hallgató filmet.

Az MTV mikrofonvégre kapta a rendezőt, aki elárulta, hogy Kurt Johnstadttal befejezték a szkriptet. Arra a kérdésre, hogy vajon ő fogja-e dirigálni azt a választ adta, ha lesz ideje, akkor igen.


 

Címkék: képregényből film xerxes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr552770826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

robbie90 2011.03.25. 18:47:26

NE! Zack Snyder-nek ne adjanak tollat a kezébe többet! Ő csak rendezzen. :)

Shyllard 2011.03.25. 19:44:53

@robbie90: Támogatom :D Bár sztem ha van mellette valaki igen ügyes író, akkor nem sülhet ki rossz a dologból, mert maga a sztori jó volt a Sucker Punch-ban, csakhát szegény Snyder nem igen tudta kitölteni a két nagyobb esemény közti időt. Ezért is bízok nagyon a Superman-ban, mert ott csak a David S. Goyer és Nolan által megírt forgatókönyvet kell kicsinosítgatnia a saját ízléséhez és, mint írtam, az ötletei jók voltak a Sucker Punch-nál, csakhát... Azért mégis csak alkotott egy saját világot, amivel már a premier napján rengeteg ellentétes érzést váltott ki a nézőkből :)

Sanosuke 2011.03.26. 10:06:24

csak is Snyder rendezheti meg a Xerxest, senki más :
süti beállítások módosítása