Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Fuqua kínai filmet készít

2011.03.27. 15:58 koimbra 4 komment

Antoine Fuqua a Kiképzéssel (Training Day) szerzett hírnevet, ám azóta se sikerült olyan produkciót összehoznia, amely szép siker lett volna és a kritikusok a nézőkkel karöltve halmozták volna el dicsérő jelzőkkel. A rendező jelenleg a Tupac Shakur életrajzi produkciót tervezgeti és éppen a megfelelő főszereplőt próbálja megtalálni. Ezen kívül a Tang dinasztia idejére is el fog kalauzolni minket, ugyanis a  8 századi legendás kínai császári ágyasról, Yang Guifeiről fog filmet forgatni.

Guifeinek alkalma nyílt arra, hogy a császári palotába belépjen és találkozott az uralkodóval is, akit annyira lenyűgözött, hogy el akarta venni. A dolog bökkenője, hogy a hölgy ekkorra már fia felesége volt az uralkodó fia vette el, majd miután a császár egyik ágyasa elhunyt. A férfi azonban megtalálta a módját, hogy vele lehessen, megtette taoista apácának, így már nyugodtan lehetett a szeretője. Kapcsolatukat számos klasszikus vers és festmény örökítette meg, még opera és tévéfilm is készült. Zhao An azt mondta, hogy Fuqua leszerződtetésével az volt a cél, hogy a nemzetközi közönséghez is eljusson a produkció. Ha minden jól megy még idén elkezdődhet a forgatás, a munkálatok Kínában zajlanak.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr512775819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mr.roper 2011.03.27. 16:10:27

nagyon kedvelem a rendezőtöl a Kiképzést és a Shooter-t, tehát sok sikert neki ehhez a projecthez !

COLT 2011.03.27. 18:26:03

a kiképzés jóvolt:D

mr.roper 2011.03.28. 23:54:14

@COLT: ja, egyik titkos kedvencem:-)
süti beállítások módosítása