Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Trilógiát vet papírra a District 9 írója

2011.03.28. 14:15 koimbra Szólj hozzá!

A Media Rights Capitol megszerezte Amanda Hocking Trylle-trilógiájának a megfilmesítési jogait. Hocking regényeit saját maga tette közzé az e-book oldalakon. 2011 márciusára kilenc könyvéből jó egy millió darab kelt el és két millió dollárt keresett. Ebben a hónapban 4 könyvre szóló szerződést kötött a St. Martin's Press-szel, cserébe két millió dollár ütöte a markát.

A Trylle trilógia első kötetében egy tinicsaj áll a középpontban, aki rádöbben arra, hogy nem is ember, majd olyan világban találja magát, amiről eddig nem is tudta, hogy létezett. Számára gyönyörű a földi és az újonnan felfedezett világ is ugyanolyan gyönyörű és veszélyes. Nem tudja eldönteni, hogy hol folytassa életét.  A forgatókönyvet Terry Tatchellre bízták, aki korábban a District 9-et adta ki kezei közül.

Címkék: miújság könyvből film fantasyhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr952778728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása