Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Teen Wolf előzetes

2011.03.30. 11:24 koimbra 3 komment

1985-ben mutatták be Az ifjú farkasember filmet Michael J. Fox főszereplésével, a produkció leginkább a vígjáték kategória felé húzott. Az MTV úgy döntött, hogy megéri elkészíteni ebből a remake-et, méghozzá sorozat formájában. A trailer alapján leszűrhető, ha akarták volna nem kellett volna emlegetni a 85-ös verziót, mivel csak annyiban hasonlít, hogy egy tini átváltozik farkasemberré. Bár nyilván azoknak a figyelmet is fel akarták kelteni, akik kedvelték a Fox-szal készült alkotást. A főszereplőt Tyler Posey alakítja, őt harapja meg a farkasember (az eredetiben Fox szüleitől örökölte) és ettől kezdve érzékei kiélesednek és még az új csajjal (Crystal Reed formálja meg) is összejön. De feltűnik a színen néhány vadász is. A rendezést Russell Mulcahy vállalta magára.

Címkék: trailer remake

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr42784593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

I3eni 2011.03.30. 11:35:11

Alkonyat sorozat :DDD

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2011.03.31. 12:20:30

A Fox-os verziót anno hangalámondással láttam, nem is egyszer:) Jó volt. Az előzetes teljesen mást ígér, nem is értem, hogy miért hivatkoznak a régi filmre. Meg ez egy az egyben az Alkonyat kedvelőknek fog szólni, hiába néztem meg háromszor a trailert valahogy nem jön be.
Mulcahy ennél tud jobbat is.
süti beállítások módosítása