Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Az Igazság Ligájában más Batman és más Superman lesz.

2011.03.31. 10:53 koimbra 25 komment

Egyre inkább az az érzésem, hogy a Warner azt se tudja mihez kezdjen a DC szuperhőseivel. Talán megzavarodott attól, hogy a Marvel filmrészlege gőzerővel pörög és jövőre már érkezik a Bosszú Angyalai produkció. Ezzel szemben mit tudnak felmutatni  Christopher Nolan újraindította a Batman-franchise-t, ám a rendező leszögezte, hogy ő olyan világot mutat be, ahol nincs helye szuperhősöknek. Talán ezért gondolkodott el azon a stúdió, hogy megint újrakezdik az egészet. Nemrég bejelentették, hogy 2013-ban fut be az Igazság Ligája, amihez eredetileg azt tervezték, hogy a csapat tagjairól készítenek egy külön filmet. De egyelőre még sehol nem tartanak a Villám vagy a Csodanő tervezettel, Zöld Lámpás viszont nyáron be fog mutatkozni.

Felmerült a kérdés, hogy az Igazság Ligájában benne lesz-e Batman vagy Superman? És ha igen, akkor ki játssza? Snyder elmondta, hogy Nolan Sötét lovagjának és az éppen formálódó Superman projektnek nem lesz semmi köze a DC szuperhős csapatához. Azaz más fogja felhúzni az S-es ruhát és más fogja alakítani a Bőregeret.

Címkék: superman batman képregényből film igazság ligája

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr232787613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2011.03.31. 11:03:36

tényleg nem tudják, hogy mit csinálnak.

Cucuminator 2011.03.31. 11:25:56

@doggfather: Hagyják abba az egészet :D

Mese92 2011.03.31. 11:27:44

Szerintem ez lekváros bukta lett. Nincs igény a JL-re.

A nép fia 2011.03.31. 11:54:26

@Mese92: Megmondtam pár napja, mikor felröppent ez a hír: a bukta már most szaglik.

Jó nekünk a Marvel-univerzum. A DC-ben amúgy sem szerettem túl sok mindenkit. Batman jó, főleg Nolan óta, a Superman-filmek is tetszettek, meg merem kockáztatni, hogy a Sötétség Urának is vannak jó sztorijai, de a Tini Titánok, vagy az Új Istenek, meg ilyen baromságok inkább csak idegesítenek.

robbie90 2011.03.31. 11:55:55

Hát nekem pl van igényem rá. :) Annak meg különösen örülök, hogy a JL filmnek saját Batmanje és Supermanje lesz, mert így még akár valami jó is kisülhet belőle.

A nép fia 2011.03.31. 11:56:18

Ez a Zöld Lámpás c. film is borzalmas lesz szerintem, a Csodanő-sorozatról nem is szólva. Még ilyen 'gagyi műanyag + latex' ruhát a Batman és Robin óta nem láttam. A 90-es évek elején készült egy Villám film. Emlékszik még rá valaki? Kb. fél éve nézhettem meg újra. Hát... nem tudtam, hogy sírjak-e vagy nevessek.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2011.03.31. 11:58:08

@A nép fia: Az se film volt, hanem sorozat. Én is megnéztem, aztán rákerestem és akkor láttam, hogy ez nem is filmnek készült:) Egyébként egynek elment:) A csaj meg jó volt a Leviathanban:)

BuB 2011.03.31. 12:00:20

Hát sajna a Dc a rajzfilmjeivel is ezt csinálja, egymás után ontja a különböző rajzfilmeket, és szinte semmi közük egymáshoz, de van már vagy 10 belőle... ha most ezt a nagyvásznon is elkezdik, lesz ám kavarás...

Spawn85 2011.03.31. 12:20:09

Nekem is van egy olyan érzésem, hogy megy a kapkodás, mivel ugye a Marvel-nél gőzerővel dolgoznak a szuperhősös filmeken és a DC sem akar lemaradni.

Viszont Wonder Woman-ből, ha mozifilm nem is, sorozat mindenképpen lesz. (Jó, hát még nem 100%, hogy berendelik, de a Pilot már készül).

@A nép fia: Azért mai szemmel nézve több régebbi szuperhősös film elég érdekesen hat. (Pl. 1990-ben készült egy "Amerika kapitány" TV-film is, mai szemmel nézve az is hát...ööö...vicces, hogy úgy mondjam).

@koimbra: Nekem úgy rémlik, hogy a Villámból volt sorozat is, meg valami három TV-film is rémlik. (Az egyikben asszem Mark Hamill volt a főgonosz).

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2011.03.31. 14:24:06

mennyi képregényrajongó jár erre az oldalra. :D

L'Angelus 2011.03.31. 15:07:57

Mély megvetéssel tekintek arra a szűlátókörű pénzéhes igazgatótanácsra a Warner Brothers élén. Sejtelmük sincs, mit jelent az, hogy filmipar. A legtöbbjük megragadt a Tapsi Hapsi és Vendégei Show szintjén.

Snyder a szememben sokat nőtt ezzel a kijelentésével. Most már elhiszem azt, hgy Richard Donner nyomdokaiba fog tudni lépni, és hogy Supermannel meg tudja majd közelíteni a Batman-trilógia színvonalát.

Ha meg a JL-be a Warner van akkora görénytenyészde, hogy belerakja Batmant, akkor szeretkezzenek vele! Vadul!

Sanosuke 2011.03.31. 19:51:16

@Spawn85: így van

Luke Skywalker játszotta az őrült Mágust :D

Vajó Peti 2011.03.31. 20:09:01

Én a magam részéről mind a Marvel,mind a DC képregény figurákat nagyon kedvelem,ami pedig a Warner-t illeti:mi lenne akkor,hogyha inkább a hollywood-i hagyományait követné ahelyett,hogy állandóan csak a képregény adaptációkkal foglalkozik.Elkészülhet a Nolan 3. Batman filmje a Christian Bale-lel,aztán kész.Érdekes módon sem a Michael Keaton-t,sem a Val Kilmer-t,de még a George Clooney-t se hiányolják vissza,pedig az Ő Batman filmjeik nekem nézhetőbbek,érdekesebbek voltak,mellesleg a Nolan szinte semmi újat nem adott hozzá a 2 Batman filmjéhez,tehát én az Ő filmjeit meg se néztem.Lehet hogy hülyén hangzik,de nekem a Batman:a bátor és a vakmerő című rajzfilmsorozat bizony sokkal hatalmasabb alkotás volt,nem igazán értem,hogy miért gondolják azt,hogy az egy gyerekeknek szóló sorozat lett volna.Egy fenét:azt a sorozatot végignéztem,minden epizódjának az összes percét élveztem,egy mega _Batman-t láthattam, a Nolan meg a Bale nélkül!Pedig a Nolan filmjei és ez a rajzfilmsorozat is újjá akarta alkotni a Batman figuráját(a Justice League rajzfilmsorozatot is végig néztem,ott már inkább a régi Batman történetet akarták folytatni,nem újjáalkotásról volt szó).És az milyen király lenne,hogyha inkább független Batman képregényeket olvashatnék(ami nem alkotja ujjá,nem is folytatja a történetet olyan nagy ívben,hanem betartják a 90-es Batman képregények szabályait:csak a Batman a lényeg,hiszen Ő a fontos az én szememben).A Warner és a Hollywood meg jó lenne ha már önállósodna egy cseppet,a képregények forgalmazását is sokra nézném a filmek mellett.

Mese92 2011.03.31. 20:16:35

@Vajó Peti: Sokan vagyunk még így. Nekem a régi fajtább Batman a szívem csücske, a giccses batmobillal meg a pojáca Jokerrel, de az újfajtát is nagyon szeretem. Batman: bátor és vakmerő. Láttam belőle néhány részt, nem volt rossz, de ha már rajzfilm sorozat, akkor a noir-os Batman Animated Series áll hozzám közelebb.

Mese92 2011.03.31. 20:17:28

@doggfather: Én döbbent vagyok, nem tudtam, hogy ennyien vagyunk :)

Vajó Peti 2011.03.31. 20:26:11

@Mese92: Köszönöm ezt a vélemény megosztást. A noir változatok nekem elég gagyik voltak,azokat nem néztem meg,ámbár azok független alkotások.Szerintem érdemes végig nézni azt a Batman:a bátor és a vakmerő sorozatot,az még a Smallville sorozaton is túltesz:ott is rengeteg a Justice League figura,de azért a Smallville-t ahogy végig néztem úgy ahogy,hát jó sok baromságot tettek abba a jó kis sorozatba.

Vajó Peti 2011.03.31. 20:27:41

Én örülök annak hogy ilyen sokan érdeklődnek a Batman és a többi képregények figurái iránt...

Mese92 2011.03.31. 20:45:10

@Vajó Peti: Nekem inkább a noir menőbb, mint a Bátor és Vakmerő, ebben azt hiszem eltérünk :) De becsületemre legyen mondva, az is korrekt mese. Az utolsó rész amit láttam belőle már eléggé régen volt, egy alternatív univerzumban játszódott, ahol Batman volt a rossz fiú és Joker a jó. Hmm, a főgonosz a végén dutyiba jutott. Segíts kérlek, ki is volt az?

ui. Természetesen én is pozitívan vagyok döbbent :)

Vajó Peti 2011.03.31. 21:35:57

@Mese92: A Batman:a bátor és a vakmerő sorozatnak tehát csak a végét láttad(esetleg más epizódjait is láthattad).Nehéz válaszolnom arra,hogy ki volt az igazi főgonosz,mert a Batman-nek itt rengeteg ellenfele volt(akárcsak a 90-es Batman képregényekben és a Justice League rajzfilmsorozatban).A legutolsó epizódban talán a Joker került a dutyiba(majdnem össze akart barátkozni a Batman-nel,de ez nem sikerült,mert kutyából nem lesz szalonna).Az alternatív világban nem dutyiba zárás volt,hanem ott a másik Joker,és a Batman legyőzték az ottani gonosz Liga csapatot,de az egyik robot Liga tag fellázadt ellenük,Őt pedig egy ismeretlen alternatív börtönbe záratták(inkább elpusztították)ez nem az utolsó részeknél volt,hanem korábban(az a robot mintha az alternatív Marsbéli Vadász lett volna).Az utolsó részeknél a Batman a Mi világunkban győzte le az ellenségeit,csakhogy több alternatív világból hívott magának több alternatív Batman-t.

Vajó Peti 2011.03.31. 21:52:05

Ja,és amúgy én is korrektnek tartom a noir sorozatokat,szerencsére a Youtube-on találtam egy jó klippet:

Superman Doomsday:The Death of Superman

hatalmas ez a videóklipp!

Vajó Peti 2011.03.31. 22:02:03

@Vajó Peti: a Youtube-on:

Superman Doomsday video:The Death of Superman

így könnyebb megtalálni,erre a klippre gondoltam.Bocs.

mutant · http://universal.blog.hu 2011.04.01. 09:59:36

@Spawn85: A 2-ben volt Mark Hamill. Az is sorozat volt eredetileg, bár filmként mutatták be. Nekem meg is vannak:D Az egyet nagyon csípem:D

Az Igazság Ligáját is szeretem, a rajzfilm sorozat szerintem jó volt,mindig néztem.
Nem kaszálom el egyelőre,majd kiderül:)

Con-El 2011.05.12. 14:39:43

Sziasztok! Én a Supermanen nőttem fel, és nagyon tetszik a DC világa. Igaz, csak azokat a Szuperhősöket ismerem behatóbban akik a Semic féle kandilapokban szerepeltek a Superman/Batman kiadványokban. Plusz a rajzfilmsorozatok is nagyon jók voltak.

Remélem összetudnának hozni egy jó filmet.
Az igazság ligájával az a bajom, hogy már a rajzfilmben se volt igazán történet, mert egyszerre 7 szuperhősre kellett cselekményt írni, a JL: Unlimited-ben meg már vagy százra...

Ami most nagyon bejön, a Smallville-en kívül, az a Young Justice rajzfilmsorozat. Ott nem csak azt látom hogy a jó a rossz ellen küzd, hanem a karakterek ábrázolásmódja is nagyon tetszik. Fejlődnek, problémáik vannak, és több szálon fut a cselekmény.

Con-El 2011.05.12. 14:42:45

Superman szerepére talán az egykori Superboy-t, Gerard Christopher-t javasolnám. Sokan Tom Welling-et szeretnék, bár nagyon szeretem a smallville-t az már nem lenne ugyanaz.
Hallottam olyat is hogy Batmannek Kevin Conroy-t szeretnék. :)
süti beállítások módosítása