Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Dolphin Tale előzetes

2011.04.08. 16:08 koimbra Szólj hozzá!

A film megtörtént eseten alapszik, Florida partjainál találtak egy sérült delfint, a Winter névre keresztelt állatot a clearwater-i akváriumba szállították. Az előzetes alapján egy egy szomorkás produkcióra van kilátás, de könnyen megeshet, hogy hatalmas, idegesítő giccsbe fordul az egész. A rendezést Charles Martin Smith vállalta magára, aki inkább színészként szokott feltűnni néhány produkcióban, de azért olykor levezényel egy-egy alkotást. Legutóbb az észrevétlenül érkezett és elfelejtett Stone of Destiny-t készítette és A polgármester (Da Vinci's City Hall) sorozatból hozott össze pár epizódot.

A Dolphin Tale-ben a legnagyobb név Morgan Freeman, de itt van az egykor szebb napokat látott Ashley Judd és Kris Kristofferson is.

Címkék: trailer drámaelőzetes dolphin tale

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr722809914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása