Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Rio szinkronos előzetes

2011.04.08. 10:48 koimbra Szólj hozzá!

 

A Megasztár hat énekese most Rióra figyel. Nem pihenni mentek, hanem egy új feladatra vállalkoztak: a Rio című (Rio, hazai bemutató: április21.) 3D-s animációs vígjáték egyik legfülbemászóbb dalát közösen énekelték fel, amivel az amerikai stúdió, és a dal eredeti szerzője, Sergio Mendes is rendkívül elégedett volt. A vidám dallamok, a vad szamba ritmusa senkit nem hagy majd hidegen. A felvételek alatt rengeteget nevettek, ugratták egymást az énekesek: Rio karneváli, színes, és derűs hangulata őket is magával ragadta. Míg a többgyerekes apuka, Kökény Attila is újra gyerekké változva bolondozott Szeleczki Dáviddal, addig Giorgio mindenkit megnevettetett a filmben hallható madár hangjának utánzásával. De az elsöprő bohóckodás ellenére, vagy talán pont azért, a dal tökéletesre sikerült.A Jégkorszak alkotóinak legújabb filmje Rio de Janeiróban játszódik, a film főszereplői pedig Azúr és Csilli, a két papagáj, akikre számos kaland után rátalál a szerelem. A szerelmes madarak közös dalát természetesen Tolvai Reni és kedvese Kállay-Saundres András, filmbéli fiókáinak énekhangját pedig Patai Anna kölcsönözte.

       - Nagyon aranyosak, és viccesek a figurák. Eredetileg Anne Hathaway énekelte el Csilli, a kék papagáj dalát. Szeretem Anne stílusát, színészi játékát, de meglepődtem mennyire jó hangja van. - mondta a Megasztár nyertese. - Bár nagyon nehéz volt a dal, de nagyon örülök ennek a lehetőségnek, hogy egy ilyen szerepben is kipróbálhattam magamat. 

        Andrással a közös munkák után azt az ötletet is felvetették, ha lesz egy kis szabadidejük Rióba is elutaznak. Egyelőre ez még csak egy távoli terv, hiszen a két Megasztáros rendkívül elfoglalt. De az alaphangulatot egy karneválozáshoz már megteremtették a felvételek alatt, a többi Megasztárossal közösen. Áprilistól a magyar mozinézők, és Megasztár rajongók is hallhatják, ahogy Giorgio rappel, és hogy Reni és András szerelmes papagájokként a szamba ritmusaira énekel.

 

 

Címkék: trailer rio animációelőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr252809124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása