Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A 700 milliárd dolláros ember

2011.04.14. 12:03 koimbra 3 komment

Újabb film a pénzügyi válságról, ezúttal George Clooney próbálja meglovagolni ezt a hullámot. A Tózsdecápák folytatása ugyan nem szólt akkorát, mint ahogy azt Oliver Stone várta, de Clooney-ra nem jellemző, hogy túl nagy összegeket emésszen fel egy-egy filmje, így esélyes, hogy korrekt sikert fog elérni. A The 700 Billion Man címre hallgató alkotás a Washington Post hasonló elnevezésű cikkén fog alapulni.

A produkció bemutatja a TARP programot, amely egy 700 milliárd dolláros mentőcsomag volt. Azért hozták létre ezt az alapot, hogy a bankok ne dőljenek be a válság miatt és át tudják vészelni a nehéz időszakot. A középpontban Neel Kashkari áll, aki a mentőcsomagra felügyelt. Később Kashkari elköltözött Washingtonból, Észak-Kaliforniába költözött egy mindentől elszigetelt házikóba.

A szkriptet Zach Helm, a Felforgatókönyv (Stranger Than Fiction) írója körmölni le, a rendezést pedig elképzelhető, hogy Clooney fogja bevállalni.

Címkék: válság miújság drámahír cikkből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr262825370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mr.roper 2011.04.15. 01:32:58

na, jó, okés ez is, de most már szeretnék Clooneytól látni v.mi vérkommersz képregényfilmet is, azzal még pénzt is kereshetne, he-he!:-))

anyádbogár · http://www.apadhuzzonafaszara.com 2011.04.15. 07:18:52

az ocean's trilógia gázsijából biztos még maradt neki a napi két kifli egy kefír kombóra :D
süti beállítások módosítása