Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló - Neeson amnéziás, de a gyerekek jól vannak

2011.04.14. 22:26 koimbra 2 komment

Rengeteg új bemutató akad ma, lesz miből válogatni, a vidéken élők pedig reménykedhetnek, hogy hozzájuk is eljut valami (mert ide sajnos nem).

Ismeretlen férfi (Unknown): Liam Neeson egy orvost játszik, aki Berlinbe utazik, ahol balesetet szenved. Kómába esik pár napra, mikor magához tér döbbenten veszi észre, hogy valaki más lépett a helyébe és senki nem ismer rá.

A gyerekek jól vannak (The Kids Are All Right): Egy leszbipáros nevel egy fiút és egy lányt, ám a tinik egyszer úgy döntenek, hogy kiderítik ki az igazi apjuk. Meg is találják, de a családi dolgokat kissé felborítja. Mia Wasikowska, Julianne Moore, Anette Bening, Josh Hutcherson és Mark Ruffallo játsszák a főbb szerepeket.


Sikoly 4 (Scream 4): Több évnyi szünet után ismét lecsap valaki Ghostface álarcban. A cselekmény ezúttal Woodsboroban bonyolódik, ahova visszatér Sidney, hogy az új könyvét reklámozza. Neve Campbell, Courntey Cox és David Arquette újra felbukkan.


Hopp (Hop):
A Húsvéti nyuszit véletlenül elüti egy fickó, aki haza is viszi az állatkát. Tim Hill, a Garfield folytatásának a rendezője készítette a filmet, amiben a nyuszit CGI-vel hozták létre.


Hajszál híján úriember (En ganske snill mann): Norvég krimi-dráma. Ulrik 12 évet kapott azért, mert megölte felesége szeretőjét. A férfi letöltötte büntetését, rendbe akarja tenni életét, de egykori bűnöző társai azt szeretnék, ha velük lógna.


A belgrádi fantom (The Belgrade Phantom): 2009-es magyar-szerb akciófilm. 1979-ben járunk, valaki egy lopott, fehér Porschén nyomul az utcákon és nyíivánosan kihívja maga ellen a rendőrséget.

Ki/Be Tawaret: 2009-es magyar dráma Molnár György rendezésében. Főbb szerepekben Ötvös András, Kerekes Vica és Schlanger András. Szerelmi sokszöget mutat be az alkotás.


Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr992827082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2011.04.15. 10:23:44

A közeli cinemacity -vel kivan a ....
Se a Sikoly 4-et, se az Ismeretlen férfit nem adják, sőt, gyakorlatilag két hete semmi újat nem hoztak be.

desmondwallace · http://desmondwallace.wordpress.com/ 2011.04.15. 18:58:34

A Sikoly 4-et nálunk se adják, az Ismeretlen férfi viszont megtalálható a kínálatban.

A Sikoly 4-et várom már egy éve, erre...:(
süti beállítások módosítása