Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Stake Island előzetes

2011.04.14. 22:49 koimbra 3 komment

A világban a vámpírizmus kór ütötte fel a fejét, káosz mindenütt, a túlélők pedig boldogulnak ahogy tudnak. Amerikának már annyi, a túlélők csak magukra, illetve ha úgy adódik egymásra számíthatnak. Egy srácot magához vesz egy veterán vadász, aki már nem állatokat cserkész be. Keresztülvágnak az országon, új, békésebb, nyugodalmasabb helyet keresnek és hozzájuk csapódik még néhány ember.

Jim Mickle, a Mulberry Street rendezője dirigált a forgatáson. Az egyik főszereplő Danielle Harris, aki horrorra szakosodott, játszott a Halloweenben, a Blood Nightban és a Hatchet 2-ben  és a jövőben is szinte csak ilyen produkcióban volt felbukkanni. A vadászt Nick Damici kelti életre, ő benne volt Mickle előző alkotásában is. Ismerős lehet még Kelly McGillis neve is.

Címkék: trailer horrorelőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr222827154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mr.roper 2011.04.15. 00:27:44

egészen igéretes ez a trailer, csak mivel látom hogy a költségvetés helyett a suspense-re fektették inkább a hangsúlyt(ami nem rossz) a filmesek, állatira baró lenne ha nem lőnének le néhány a film szempontjából fontosnak tűnő hatásvadász jelenetet előre.Megnézős.:-))

vrango 2011.04.15. 08:22:03

Kicsit uncsi már ez a vámpírosdi...
Persze, mindig kellenek csak DVD-re utazó B-(C...Zs)kategóriás dolgok.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2011.04.16. 13:50:00

@vrango: sosem lehet uncsi. ;)

egy fokkal jobb lesz,mint a homivámpírok, legalábbis a trailer alapján, de még ebben is úgy néz ki, mint ha amolyan félzombik, agyatlanok lennének.
Mikor kaphatunk végre valamim normális vámpírt is?!
süti beállítások módosítása