Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Superman női ellenfele

2011.04.14. 18:54 koimbra 11 komment

Supermannek Zod tábornokkal fog meggyűlni a baja a rebbotban, előbbit Henry Cavill, utóbbit Michael Shannon játszhatja el. A Latinoreview egy megbízható forrásra hivatkozva azt írja, hogy Zod oldalán nem Ursa fog küzdeni, hanem Faora.

Faora a Krypton bolygón született és közismert sorozatgyilkosként tevékenykedett, de valamiért csak férfiakat ölt, ezen kívül más kriptoniakat rabszolgaként tartott egy táborban. A hatóságok elkapták és 300 évre ítélték, amelyet a Phantom Zone-ban kellett letöltenie, így megúszta Krypton megsemmisülését. A hölgy egyébként elsajátította a  Horo Kanu harcművészetet,  tudja, hogy  hova kell ütni, ismeri a kryptoniak leggyengébb pontját. Így bizony Superman nem tudja egykönnyen legyűrni.

Az is kiderült, hogy Jor-El és felesége, Lara is látható lesz a produkcióban. Kyptont pedig nem úgy kell elképzelni, mint a korábbi filmben, azaz nem egy kristálybolygó lesz, hanem sokkal inkább egy futurisztikus helyre fog emlékeztetni.

És ha már Superman, alant megtekinthettek három fan made posztert

Címkék: superman reboot poszter miújság képregényből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr42826396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Goddamn90s 2011.04.14. 19:18:06

Hat erdekesnek tunik az otlet, de szerintem legjobb lenne ha a Smallvillel kapcsolnak ossze valahogy... ugy gondolom hogy amiatt is jonnek a rebootok (Superman visszater, meg ez). de ez csak az en velemenyem szal...:D

suo tempore 2011.04.14. 20:12:25

a középső poszter egész jó

valahogy ez a szupermen sosem izgatta a fantáziámat, szóval ez is kimarad

Dean6 2011.04.14. 20:57:42

Én Snydert nem engedném egy film közelébe sem. Talán majd Nolan javít rajta,de ne m értem miért nem lehet új ellenfeleket használni...

BuB 2011.04.14. 21:01:11

Meg miért kell megint elölről kezdeni, hiányzik, mint púp a hátamra, minden kölök tudja, hogy került erre a rohadt sárgolyóra, ráadásul egy 10 évados sorozat is épült erre, és most ismét lenyomják a torkunkon, remek...:S

gisss 2011.04.14. 21:22:21

Nem hiszem hogy nagyon elhúzzák az elejét. Eleve már a közepébe vágnak, nem valami cseszett földrengést kell megakadályoznia, meg repülőt megmenteni (hiszen az a specialitása), hanem máris kryptoniakkal fog bajlódni. Ami haladás. A múltkori filmben se volt normális ellensége. Dobált pár kavicsot meg repült.
Amúgymeg ez a Faora új ellenfél.

mr.roper 2011.04.14. 21:50:23

remélem a designerek a Krypton-bolygó megtervezésénél ihletett nyernek a Star Wars digitálisan felújitott verziójának csillagvárosáról...csak viccelek, remélem nem ez a szándékuk, maradjanak csak meg a gipszkarton trash-bolygónal...:-))

BeniMan 2011.04.14. 22:09:54

Szerintem Superman történetéből igenis össze lehetne hozni valami igazán jó filmet. De ez csak úgy lehetséges ha jobban kidolgozzák a karaktereket. Elsősorban Lex Luthorra gondolok. A legnagyobb gondom az eddigi Superman filmekkel hogy Lexet minden filmben egy törvényen kívüli bűnöző zseniként ábrázolták. Sokkal jobban örülnék ha most végre a Luthorcorp multimilliomos tulaja ként lépre színre, aki kifelé tisztességes elismert üzletember de persze igazából egy hataloméhes zseni aki fő célja h elpusztítsa Supermant.
Nagyon érdekelne ki fogja Lexet játszani. Szerintem ha az Ő karakterét eltalálják az nagyon sokat emelhet a filmen. Sztem max 15-20 percben bemutatják a Krypton vesztét és az Acélember születését utána pedig belevágnak. Valahol olvastam h Metallo is feltűnik (neki jobban örülnék mint Zodéknak). Szeretnék látni végre egy olyan filmet amiben az igazán "tökös" veszélyes ellenfeleivel kerül szembe: Doomsday, Brainiac, Bizarro vagy Darkseid. De talán ezzel sem lesz gond. És ha sikeres lesz a folytatásban talán feltűnik valaki az imént felsoroltakból.

nikodémus 2011.04.14. 23:17:13

@Kalell: Abszolút nem ismerem a Superman világát 8igazából nem is nagyon izgat), de azért lehetne kezdeni valamit a figurával dilemmák terén - ahogyan azt lájtos formában a Smallville sorozat meg is mutatta. Én egy olyan szorosan egybefüggő, egységesen kigondolt filmtrilógiát szívesen vennék, ami a hős születésével kezdődne, s végül a halálával végződne.

Spawn85 2011.04.14. 23:24:55

@Goddamn90s: A Smallville-el azért nem tudják összekapcsolni, mert úgy kell megcsinálni a mozifilmet, hogy annak is világos legyen, aki egyetlen részt sem látott a Smallville-ből.

@nikodémus: "Én egy olyan szorosan egybefüggő, egységesen kigondolt filmtrilógiát szívesen vennék, ami a hős születésével kezdődne, s végül a halálával végződne. "

Asszem pontosan ez volt Mark Millar (Wanted) terve, de végül elvetették az ötletét.

mr.roper 2011.04.15. 00:29:37

@nikodémus: Superman halhatatlan!:-))

L'Angelus 2011.04.16. 17:26:49

@mr.roper:
De csak második gatya nélkül!
süti beállítások módosítása