Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Ryder és Franco a The Stare thrillerben

2011.04.18. 21:58 koimbra Szólj hozzá!

James Franco és Winona Ryder fog játszani a The Stare tervezetben. Ryder egy drámaírót fog eljátszani a thrillerben, aki egyre feszültebbé válik az új darab miatt. A vállára nehezedő súly miatt hallucinálni kezd, azonban nem biztos benne, hogy kezdi elveszíteni a józan eszét vagy pedig valaki másnak a keze van a dologban. (Van egy kis Fekete hattyú beütése és abban még Ryder is benne volt.) Franco a színdarab egyik szereplőjét alakítja.

A forgatás május elején veszi kezdetét, Franco producerként is kiveszi a részét a munkálatokban. A rendezői székből Jay Anania osztogathatja az utasításokat. Róla nem sokat hallhattunk, de Franco annál jobban ismeri, hiszen a tavaly elkészült  William Vincent drámát Anania készítette és a színész is játszott benne.

Címkék: miújság thrillerhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr962838158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása