Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Jelenet A papból

2011.04.24. 20:05 koimbra 3 komment

A pap (Priest) filmben Paul Bettany áll a középpontban, ám az alábbi jelenetben nem ő, hanem rendtársa akciózik. Maggie Q mutatja be, hogy miképp harcolnak az egyház "reverendásai", egymagam képes leverni fél tucatnyi "jóembert". A bő egy perc alapján könnyedén leszűrhető, hogy milyen verekedésekre, akciókra számíthatunk.

Címkék: priest miújság képregényből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr102852440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tom Bobb · http://tombobb.blog.hu 2011.04.25. 11:46:06

Borzalom. Hiszek a fantasy vagy éppen a sci-fi "erejében", feltételezem, hogy valójában nincsenek rejtélyes lények Mezőfalván (vagy hol), akik elveszett gyűrűk után kutatnak, és tisztában vagyok vele, hogy Arnold anno nem volt rá képes, illetve Rock sem tudja egy foggal megtartani a feléje dobott és ajakkal elkapott gépágyút - de azért ezekben a látomásokban időnként voltak "földhöz ragadt" dolgok. Amik miatt a meséket elhittük.

Tudod, mi az?

Fizika.

Ez egy borzalom. Fizikamentes világa szokott lenni a távol-keleti repkedős filmeknek, a Mátrix-klónoknak, akár az űrben játszódó Darth Sagáknak - de ott sem röhögtek minket pofán.
Ez a bemutató ezt teszi. Szánalom.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2011.04.25. 12:42:24

@Tom Bobb: Engem inkább az a kereszt idegesít:) Lehet, hogy a képregényben jól nézett ki, de a filmben elég hülyén áll. Az akció meg elég olcsónak tűnik, de hát ki várt mást a Légió után.

COLT 2011.04.25. 14:12:39

@koimbra: Az a kereszt engem is felbasz:D
süti beállítások módosítása