Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A DreamWorks és a Warner együtt próbálja összehozni a Martin Luther King Jr. filmet

2011.04.29. 16:31 koimbra Szólj hozzá!

Martin Luther King Jr. életéről filmet készíteni kemény dió. Paul Grengrass az Universalnál akarta összehozni a Memphis című projektjét, azonban ebbe beleszólt Andrew Young, aki King jó barátja és támogatója volt, ráadásul a vagyonkezelő cég is hallgat rá. A stúdió hivatalos indoklása szerint azért nem adott zöld utat a filmnek, mert nem készült volna el a tervezett időpontra, ugyanis 2012-ben King születésnapján akarták műsorra tűzni a művet, de azt suttogták, hogy Young keze is benne volt alaposan a döntésben. Lee Daniels is megpróbálta megvalósítani a saját King projektjét, de a Selma sem nagyon akar haladni semerre.

A DreamWorks és a Warner is külön utakon haladt, előzőnek megvannak a King életének megfilmesítési jogai, utóbbinak pedig van egy forgatókönyve, amelyen Kario Salem 4 évig dolgozott.  A két stúdió közös nevezőre jutott ebben a témában és erre az egy filmre egyesítik erejüket. Eredetileg Steven Spielberg lett volna az egyik producer, ő azonban már másra koncentrál, azonban nem kell félni, mivel a produceri térfélen Suzanne de Passe, Madison Jones és Sam Nappi álldogálnak.

Címkék: miújság életrajzihír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr922864905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása