Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Ferrell és Galifianakis rivális politikusokat fognak játszani

2011.04.30. 15:25 koimbra Szólj hozzá!

A Playlist egyik szerkesztője jelen volt az Everything Must Go sajtókonferenciáján, ahol Will Ferrell elárulta, hogy hamarosan hozzálátnak a Southern Rivals politikai komédiához, amelyben Zach Galifianakis játssza a másik főszerepet, a rendezői poszton pedig Jay Roach fog tevékenykedni. Ferrell és Galifianakis két rivális déli politikust fog játszani, akik mindent bevetnek a győzelem érdekében. A cél az, hogy bemutassák azt a cirkuszt, amely a mai modern politikát jellemzi. A forgatás ősszel indul és a jövő évi választási szezonban szeretnék a mozikba küldeni a művet.

Ezen kívül Ferrell beszélt még más projektekről is. A Zoolander folytatását évek óta emlegetik, ám a színész semmit nem tud erről, fogalma sincs, hogy lesz-e második felvonás. Az Anchorman 2-ről azt mondta, hogy azt szeretnék, hogy egy Broadway musicalt hozzanak össze, majd ezt követően elkészítenék a filmet is. Az ötletet mindenki kedvelte, a jogok azonban a stúdiónál vannak, ahol viszont egyáltalán nem lelkesedtek ezért.

A Tesó-tusa második részét is emlegették az elmúlt hónapokban, Ferrell megerősítette, hogy Adam McKay-jel és John C. Reilly-val beszéltek erről, van is néhány ötlet, majd kiderül, hogy mi sül ki belőle.

Címkék: miújság vígjátékhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr342866945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása