Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Kidobós rendezőjére bízták a régóta tervezett We're the Millers vígjátékot

2011.05.04. 14:01 koimbra Szólj hozzá!

2002 óta próbálják megvalósítani a We're the Millers vígjátékot, Peter Cattaneo, az Aul semmi (Full Monty) rendezője tartózkodott egy ideig a fedélzeten, tavaly októberben John Morris és Sean Anders, a Szextúra (Sex Drive) és a Túl jó nő a csajom (She's Out of My League) írói ácsorogtak a rendezői poszton, ám ők is megunhattak a tökölést. A stúdió nem adja fel, Rawnson Thurbert, a Kidobós (Dodgeball) alkotóját hozták be a képbe. Ezúttal lesz valami a filmből? Előbb még színészeket kell találni, lehetőleg addig, míg Thurber is elunja a várakozást. Korábban Steve Buscemi és Will Arnett fordult meg a projekt környékén.

Egy drogkereskedőt ismerhetünk meg a komédiában, aki 30. születésnapján úgy dönt, hogy kiszáll a bizniszből. Még egyetlen utolsó melót bevállal, aztán vége. Ahogy lenni szokott nem megy egyszerűen az utolsó feladat. Mexikóba utazik, itt összeállít egy ál-családot, akikek tekintélyes mennyiségű, közel 650 kiló marihuánát kellene az Államokba csempészni.

Címkék: miújság vígjátékhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr872877102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása