Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló - Dieselék begördültek hozzánk is

2011.05.05. 20:05 koimbra Szólj hozzá!

Az amerikai bemutató után egy héttel megérkezett a Halálos iramban ötödik része, mellette még három új filmre válthat jegyet a közönség.

Halálos iramban: Ötödik sebesség (Fast Five): Justin Lin az előző két rész rendezője vezényelte le ezt a felvonást is, amelyben megint Vin Diesel és Paul Walker játssza a főszerepet. Ebben Rioban hajtanak végre egy akciót, de a nyomukban ott loholnak a fejvadászok is.


Instant dohány (Snabba Cash):
Daniel Espinosa rendezésében készült a krimi, három ember életét követhetjük nyomon, az egyik egy szegény srác, aki belepistul egy gazdag csajba, a másik mind a rendőrség, mind a bűnözők elől menekül, a harmadikra az a feladat hárul, hogy kapja el a másodikat.


Apacsok:
Török Ferenc készítette a drámát, amiben láthatjuk Csányi Sándort és Szervét Tibort is. Kishorváth nagyapjáról szeretne filmet készíteni, aki a 60-as években társaival a természetben indiánokként viselkednek.


Egyszer fent, egyszer lent (Over gaden under vandet): 2009-es dán dráma. Ask és Anne életében szinte minden rendben van, boldog házasságban élnek, de Ask mégis azt szeretné, ha egy ideig szüneteltetnék a kapcsolatukat.

 
 

Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr392880250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása