Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Alakul Spielberg Lincolnja

2011.05.06. 13:00 koimbra Szólj hozzá!

Steven Spielberg gőzerővel dolgozik, alig fejezte be a Tintin motion-caprture technikával készült képregényfilmet, máris belevágott a War Horse háborús drámába és jövőre a Robocalypse sci-fihez lát hozzá. Régóta szeretné megvalósítani a Lincolnról szóló filmjét is, de valahogy csak nem sikerült elkezdeni a forgatás, folyamatosan a forgatókönyvvel bíbelődtek. Először Harrison Ford, majd Liam Neeson távozott a projektből, tavaly novemberben Daniel Day-Lewist nyerték meg a filmhez, aki még mindig kitart Spielberg mellett.

A tervek szerint ősszel venné kezdetét a forgatás, bele is lendültek a szereposztásba. Tommy Lee Jones, Joseph Gordon-Levitt, Hal Holbrook, James Spader, John Hawkes, Tim Blake Nelson, Bruce McGill és Joseph Cross csatlakozott Day Lewis-hoz, ami azt jelenti, hogy most már tényleg belendült a film szekere.

Az alkotás arra fókuszál, hogy Lincoln miképp tett egyre nagyobb népszerűségre a politikai életben és hogyan vette ki a részét a Polgárháborúból. Feleségét Sally Field játssza, Jones Thaddeus Stevenst formálja meg, aki a republikánusok vezetője és a rabszolgaság eltörlése mellett kardoskodott. Gordon-Levitt lesz Robert Todd Lincoln, aki a címszereplő idősebb fiát alakítja.

Címkék: lincoln miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr912882104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása