Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Ronal, a barbár előzetes

2011.05.09. 10:04 koimbra 3 komment

Ronal, Conan dán kuzinja is hamarosan tiszteletét teszi a mozikban, már ha egyáltalán eljut hozzánk. A főhős itt nem egy hegyomlás, muszklija is az átlag alatt van, tökösnek nevezni sem lehet. Azonban a sors mégis nagy feladatot szánt neki, Volcazar nagyúr ugyanis lerohanja faluját és rács mögé vágja az összes barbárt, csak egyedül Ronal marad ki. Volcazar nem túl távlati tervei közé tartozik, hogy átvegye a világ felett az uralmat, csak a nyiszlett srác állhat útjában és csak ő az egyetlen reménye a bebörtönzött társainak. A dán animációs hős azonban nem egyedül indul harcba, vele tart Albert, a bárd, egy harcoslány és egy metroszexuális elf is. a 3D-s produkciót Thorbjørn Christoffersen és Kresten Vestbjerg Andersen, a Terhelt Terkel készítői rendezik.

Címkék: trailer animációelőzetes ronal the barbarian

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr292889170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A nép fia 2011.05.09. 16:59:56

Őszintén szólva a Final countdown c. számon kívül az egész értékelhetetlen. Ez szánalom... De tényleg, ez szörnyű! Persze, még az is lehet, hogy kellemesen pozitív csalódás lesz, ám erre kevés esélyt látok. Sajnos azt kell, hogy mondtam: az európaiak nem tudnak normális animációs filmet készíteni.
Őszintén, ezek közül melyik volt rendes? (bocs, a címeket nem tudom pontosan, mert annyira jelentéktelenek voltak, hogy képtelen voltam megjegyezni)
- Lizzy és a jeti (vagy mi)
- A kis Vuk
- az a vikinges izé, amiben az a nagydarab csávó van
- ez
- Don Quijote
- Egon és Dönci (jó Ég, ennek mi értelme volt?!?!?!)

Shyllard 2011.05.09. 17:28:24

@A nép fia: Egyetértek, nekem az első teaser megjelentekkor még felkeltette az érdeklődésemet a film, viszont most ez a trailer eléggé lelohasztatta a kedvemet :S Talán a 12-13 éves korosztálynak be fog jönni...

Mese92 2011.05.09. 17:57:07

Szégyellem magam, hogy megnéztem ezt a vackot -.-
süti beállítások módosítása