Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Cera thrillerben játszik

2011.05.10. 18:24 koimbra 1 komment

Michael Ceráról nem az a kép ugrik be, hogy thrillerekben játszik, a halk szavú fiatal színész azonban mégis egy ilyen filmre bólintott rá. Cera a Magic, Magic projekthez adja a nevét, amiben egy baráti társaság Chile kietlen vidékén teszi tiszteletét, az egyik csaj érzi, hogy hamarosan be fog kattanni. Fel is hívná a barátai figyelmét arra, hogy az őrület határán van, ám azok figyelmen kívül hagyják kijelentéseit, aztán már túl késő lesz.

Egyelőre csak Cera jelenléte tűnik biztosnak, mást még kerestek meg, legalábbis nem tették közzé. A szkriptet Sebastian Silva írja és a rendezői székbe is belecsüccsenhet. Silva 2010-ben jelentkezett az Old Cats drámával (imdb: 7,2), 2009-ben pedig a La nana (imdb: 7,4) filmet prezentálta.

Címkék: miújság thrillerhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr762893672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Renikeee 2011.05.11. 10:31:18

Na, ez érdekes!
Épp a Scott Pilgrim nézése közben gondolkodtam, hogy vajon beskatulyázzák-e Cerát, vagy már megtörtént-e?
Úgy látszik nem:)

Bár e filmbeli karakteréről eddig nem hallottam semmit, de már az is valami, hogy egy thrillerben játszik! Bár nem valószínű, hogy egy nagydumás szerepét kapja:)
süti beállítások módosítása