Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Schreiber mellett Watts és Hendricks domboríthat

2011.05.11. 10:32 koimbra 1 komment

Több, mint egy éve derült ki, hogy Liev Schreiber játszhatja el Chuck Wepnert a bokszolóról készülő életrajzi alkotásban. Akkor Schreibert azt mondta, hogy ez lesz a következő filmje, ám elég nehezen jött lendületbe a produkció szekere. Naomi Watts és Christina Hendricks lépett fel a fedélzetre, ugyan nem tudni, hogy a bájos hölgyek kiket fognak megformálni, de mivel a bokszoló háromszor nősült, így nem elképzelhetetlen, hogy Schreiber velük járul az oltár elé.

A rendezői székbe Jeff Feuerzeig, a Daniel Johnston találkozása az ördöggel (The Devil and Daniel Johnson) alkotója ült bele. Feuerzeig a Bad Boys 2 írójával, Jerry Stahllal vetette papírra a forgatókönyvet.

Wepner nehézsúlyú bokszoló volt, 1974-ben kiállt Muhammed Ali ellen és a kilencedik menetben a padlóra küldte, ami sokak szerint nem volt szabályos. Ali felállt és folytatta a mérkőzést, majd az utolsó 15 menetben Wepner technikai KO-val vesztett. Sylvester Stallonet is ez a legendás mérkőzés ihlette a Rocky forgatókönyvének a megírásánál.

Címkék: miújság életrajzihír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr492895162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Atkakukac1989 2011.05.11. 16:39:21

Watts és Hendricks egy filmben.. OMG!
Erre azért ritkán van precedens, hogy két ilyen kaliber domborítson egy filmben.
süti beállítások módosítása