Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Sutherland a Sleight of Hands-ben

2011.05.11. 18:38 koimbra 1 komment

Kiefer Sutherland ismét mozifilmben, ezúttal egy pörgősebb alkotásban láthatjuk őt. A Sleight of Hands akció-vígjátékban egy bűnöző csapat vezérét játssza, aki kénytelen nagybácsikája segítségét kérni. A visszavonult gengszterre azért van szükség, hogy összeszedjen elég pénzt ahhoz, hogy megadja tartozását egy másik maffiózónak. Átverések és üldözések tarkítják a cselekményt, aminek remélhetőleg a néző is örülni fog.

Gerard Depardieu alakítja a nagybácsit, de jelen lesz még Thomas Jane, Til Schweiger, Johnny Hallyday is, akiket egytől egyig el lehet képzelni ilyen közegben. Ezen felül John Lovitz, Eric Cantona, Jean Luc Couchard, Nora Arnezeder és Patrice Cols is bekerült a stábba. Brad Mirman, az Árnyak toszkán veröfényben  (The Shadow Dancer) direktora kezébe adták a gyeplőt.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr222896360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása