Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Muppets poszter

2011.05.17. 12:55 koimbra 5 komment

Novemberben érkezik a Muppets bábsorozat mozis változata, Breki és barátai a vásznakon is tiszteletüket teszik. Ám nem CGI, motion-capture formában, ami külön öröm lehet a rajongók részére. A megszokott figurákon kívül Rashida Jones, Billy Crystal, Ricky Gervais, Alan Arkis, Chris Cooper és Amy Adams is fel fog bukkanni. A forgatókönyvet Jason Segel és Nicholas Stoller vetette papírra, a rendezői teendőket James Bobin látta el.

Walter, a világ legnagyobb Muppet rajongója barátai (Segel és Adams) segítségével megpróbálja megakadályozni, hogy a gonosz olajmágnás (Cooper) lerombolja a Muppet Színházat, ugyanis pont  ott fúrna a mélybe. 10 millió dollárt kellene összegyűjteni, hogy megmentsék ezt a helyet, de ehhez szükség van arra is, hogy a régi bábok is visszatérjenek, akik már máshol dolgoznak. Miss Piggy pl. a Vogue Parisnál szerkesztő, Gonzo pedig vízvezetékekkel foglalkozik.

Ehhez kapcsolódik, hogy (FayeFaye hívta fel rá a figyelmem), hogy a Muppets szülőatyja, Jim Henson pontosan 21 éve hunyt el. Alább néhány videóval emlékez(z)ünk rá.

Címkék: rip poszter muppets

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr512910786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

wizdog 2011.05.17. 13:57:31

Bocs, de Mr. Henson 1990-ben halt meg.

Mese92 2011.05.17. 14:32:05

Gyerekkorom ászai :) Ott volt a helyük Action Man, a Power Rangers és a Hajfodrász Barbie mellett.

COLT 2011.05.17. 14:48:08

Én ebből már nagyon kinőttem, de ezt mindenképpen megnézem:) Nagyon tetszik, meg úgy előjön a gyermekkorom:)
@Mese92:Hajjaj, a régi Nickelodeon, stb. ahol ilyeneket vetítettek mekkora volt. Emlékszem milyen egyszerű volt még akkor az élet, VHS-ről megnéztem a Rockyt, esetleg a Cobrat, utána meg Muppet show::) visszasírom:(:)

vrango 2011.05.18. 08:48:18

Én nagyon csíptem kiskoromban (Breki és a többiek), de erre a flmre tényleg csak akkor van szükség, ha nem CGI-s lesz!
süti beállítások módosítása