Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Country Strong rendezője sellős filmet készít

2011.05.23. 22:18 koimbra 3 komment

Joe Wright ugyan vár egy darabig, míg lecseng a klasszikus mesék filmre adaptálásának a láza, így A kis hableány élőszereplős verziójára még várni kell. De nem maradunk szirének nélkül, a Karib-tenger kalózai 4-ben is látható volt néhány és a Country Strong rendezője, Shana Fest is egy hableányos produkciót fog készíteni.

Carolyn Turgeon regénye alapján valósul meg a projekt. A Mermaid: A Twist on the Classic Tale címre hallgató filmben Lenia sellőhercegnő megmenti Christopher herceget a tengerből, a vízi teremtménynek nem kell sok, hogy belezúgjon a földön élő fickóba. Még arra is hajlandó, hogy lemondjon csodálatos hangjáról és a szárazföldön éljen. De rajta kívül más is hajt a férfire, Margarethe hercegnő nagy álma, hogy oltár elé járuljon vele, hiszen csak így tudnák elhozni a békét a két háborúskodó birodalomba.

Címkék: miújság könyvből film fantasyhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr202927412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dante McFarlane 2011.05.23. 22:56:23

Ennek a sztorija szóról szóra a Kis hableányé :/

FayeFaye 2011.05.24. 13:33:55

@Dante McFarlane: Mert a Kis hableany az alapja, csak a hus-ver hercegno szempontjabol meseli el, aki politikai okokbol akar hozzamenni a herceghez, de aztan jon ez a vizi-cica es bekavar neki. Mint a Rosencrantz es Guildenstern halott 3D-ben.
süti beállítások módosítása